Sök
Stäng denna sökruta.

Om Oss

Vi står för vårt namn!

Vi vill gärna poängtera att allt vi gör är uppgraderat. Från vår första skiss till vår färdiga produkt. Vi vill gärna se oss själva som dom som skapar delar av den skandinaviska designen. Med inspiration från dom norrländska skogarna i norr till de gröna slätterna i Skåne vill vi skapa möbler med harmoni och hållbarhet som kan placeras i alla hem. Vi vill att ni ska kunna se och känna på möblernas karaktär och funktion.

Material och hantverk ska gå hand i hand för att visa nå ut till sin fulla potential.

Upgrd

Våra möbler och design är skapade av oss själva. Vi producerar de möbler som vi själva önskar ha på altanen eller på uteplatsen. Mycket av vår inspiration kommer från naturen och omvärlden.

Vi jobbar direkt med våra fabriker för att kunna ha den insyn som krävs för att kunna stå för våra produkter. Vi jobbar utan mellanhänder så att vi vet om att våra möbler är dom bästa till ett bra pris. För oss är detta upgrd!

Hållbarhet är mer än ett ord!

Våra möbler ska användas och vi vill använda dom länge. Våra material och design ska hålla över tid. Tiden med att köpa och kasta är förbi och vi tar vårt ansvar. Vi arbetar därav med utvalda material som vi vet håller över lång tid. Många av våra produkter är i Teak som är ett beprövat material där man kan hålla det i sitt ursprungliga utseende eller så väljer man att låta utseendet föråldras. Dock så kvarstår det underbara att det håller i många år framöver.

Utvalda material i kombination med en design som inte ändras år efter år är för oss en viktig faktor för att kunna vara en del av förändringen av klimatet.